Wax Melt Bar – Gardenia

9.50

Ανακαλύψτε την απαλή γοητεία των αρωμάτων με το Wax Melt Bar-Gardenia. Αυτό το μοναδικό προϊόν σας προσφέρει μια απαλή και φρέσκια αίσθηση που γεμίζει το χώρο σας με την αρμονία των λουλουδιών. Απολαύστε την εμπειρία της ανανέωσης και της χαλάρωσης, καθώς η γαρδένια χαρίζει έναν εκλεπτυσμένο αισθητικό και αρωματικό χαρακτήρα στον χώρο σας.

 

Τρόπος Χρήσης:

1)Επιλέξτε έναν Καυστήρα Κεριού: Ξεκινήστε επιλέγοντας έναν καυστήρα κεριού που σας ταιριάζει και που αντανακλά το στιλ και τις ανάγκες σας στον χώρο. Αυτή η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί για να θερμάνει και να απελευθερώνει τα αρώματα των Wax Melts.
2)Τοποθετήστε τα Wax Melts: Αφαιρέστε ένα ή περισσότερα κομμάτια των Wax Melts από τη συσκευασία τους και τοποθετήστε τα στην εσοχή του καυστήρα κεριού.
3)Ενεργοποιήστε τον Καυστήρα Κεριού: Προσθέστε ένα ρεσώ στην ιδική εσοχή και αφήστε το να θερμάνει το σημείο που προσθέσατε τα Wax Melt. Καθώς ο Καυστήρας θερμαίνεται, τα Wax Melts αρχίζουν να λιώνουν, απελευθερώνοντας τα αρώματά τους στον χώρο.
4)Απολαύστε τα Αρώματα: Αφήστε τον καυστήρα κεριού να λειτουργεί και απολαύστε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα αρώματα των Wax Melts στο σπίτι σας.
Με τα Wax Melts, η διαδικασία δημιουργίας ενός ευχάριστου και άρωμα-γεμάτου περιβάλλοντος είναι απλή και ευχάριστη. Ανακαλύψτε τη μαγεία των αρωμάτων και δώστε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης στον χώρο σας με τα Wax Melts.

Οι μπάρες κεριού σε σχήμα σοκολάτας διαρκούν περίπου 70 ώρες καύσης.

Συνιστώμενη ποσότητα για τον καυστήρα : 1-2 τετράγωνα (ανάλογα με το μέγεθος του χώρου).

Κοινοποίηση