Hair And Body Mist – Tender Touch

14.90

Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση ανανέωσης με το Hair and Body Mist “Tender Touch”. Σχεδιασμένο να προσφέρει μια απαλή και δροσερή αρωματική εμπειρία, αυτό το mist συνδυάζει τη φρεσκάδα και την κομψότητα ενός εκλεπτυσμένου αρώματος κολονίας, χαρίζοντας σας μια αίσθηση φινέτσας και αυτοπεποίθησης.

Το “Tender Touch” είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, χάρη στην ελαφριά του σύνθεση που δεν βαραίνει ούτε τα μαλλιά ούτε την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με συστατικά που ενυδατώνουν και αναζωογονούν, αυτό το hair and body mist αφήνει τα μαλλιά απαλά και το δέρμα φρέσκο, ενώ το διακριτικό του άρωμα κολονίας διαρκεί όλη την ημέρα.

Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που προσφέρει το “Tender Touch”. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, είτε μετά το ντους είτε ως ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό το mist θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ για μια αναζωογονητική πινελιά αρώματος.

Χαρακτηριστικά:

Νότες
Κορυφής: νερολί, λεμόνι και βατόμουρο.
Μεσαίες: γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και γαρδένια.
Βάσης: πατσουλί, λευκόμελο και Κεχριμπάρι.
Άρωμα: κολόνιας που προσφέρει δροσιά και φρεσκάδα.
Χρήση: Κατάλληλο για μαλλιά και σώμα, με ενυδατική δράση.
Σύνθεση: Ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση που δεν αφήνει υπολείμματα.
Ιδανικό για: Καθημερινή χρήση και κάθε τύπο δέρματος και μαλλιών.
Αποκτήστε το Hair and Body Mist “Tender Touch” και αφεθείτε στη μαγευτική του αίσθηση, προσφέροντας στον εαυτό σας τη φροντίδα και την πολυτέλεια που του αξίζει.

Κοινοποίηση